Tips på vad du kan göra med din iPhone

Jag hade turen att hitta en riktigt informativ artikel i en av tidningarna på nätet, som verkligen gav mig riktigt bra tips om saker jag inte hade en aning om att jag kunde göra med min nya iPhone. I och för sig så visste jag vissa saker, men lärde mig ändå lite nytt.

Det jag redan visste är att jag faktiskt kan bokstavera mitt lösenord och se vilken tid jag får mina sms. Detta är väldigt enkelt att fixa, som till exempel med lösenordet. Gå in på mobilens inställningar och sedan vidare in på allmänt. Där klickar du på lösenkodlås, för att sedan slå av enkel lösenkod. Vips så kan du skriva ditt lösenord med bokstäver.

En av de största fördelarna som jag har upptäckt är att jag kan ångra det långa stycket jag skrev, genom att helt enkelt skaka telefonen för att sedan klicka på ångra. Lätt som en plätt!

Något som jag var lite irriterad över var att jag hade dålig översikt på min kalender och hade lätt för att missa mina föreläsningar. Det var lätt avhjälpt genom att vrida telefonen horisontellt istället och helt plötsligt hade jag översikt över flera dagar. Perfekt!

Ibland när jag har använt mobilen riktigt mycket och den behöver laddas upptäckte jag att den kunde laddas extra fort genom att sätta telefonen på flygplansläge. Det gör att mobilens batteri laddas dubbelt så fort. Det är jättebra om man är extra stressad och ska iväg.

En kul finess som jag inte hade en aning om var att på ett enkelt sätt kunna ta en selfie med mig och mina kompisar. För detta använde jag knappen för volym. Har jag hörlurarna i och känner för att knäppa av en bild på mig själv, använder jag volymknappen på hörlurarna istället. Smart!

Dessa småknep har jag faktiskt haft nytta av, vilket är riktigt kul!

mts_magxp