Foundation för snygga kort med mobilen

Använder du sociala medier mycket? Lägger upp kort på vad du gör i livet. Då blir det troligtvis ganska många selfies. Investera i en bra foundation för riktigt snygga kort.

Hitta din foundation

En foundation som både passar din hy och dina färger gör stor skillnad. Det finns smink där kvalitén inte betyder så jättemycket, som nagellack och ögonskugga. Men när det kommer till basen är det viktigt att det blir rätt från början: ansiktskräm, serum och din foundation. Med en riktigt bra foundation ser du frisk och fräsch ut och har ett bra underlag för resten av sminket. Gå in på Parfym där du hittar foundation från Clarins, L’Oréal, Clinique, Estée Lauder, Max Factor, Sensai och andra kända märken. Välj mellan puder, mineral och flytande form utifrån hud, vad du gillar och plånbok.

Snygga kort med mobilen

Det är mycket som påverkar hur bra dina kort blir. Ju bättre mobilkamera du har, desto större chanser har du att lyckas. Om du är seriös på sociala medier och vill få många följare kan det vara smart att köpa en selfielampa eller ring light. En selfielampa är en liten ring som du sätter på mobilen eller kameran för att alltid få bra ljus. Det bästa ljuset är dagsljus. Men det kan vara svårt att få inomhus. Utomhus har du vädret att tänka på. Regn, dis, snö och solen som går i moln. Samtidigt skapar olika slags väder och miljöer en dynamik i ditt Instagramflöde. Med en selfielampa och bra sminkning kommer du alltid kunna ta bra kort och känna dig nöjd. Kombinationen ger dig bästa resultat: både foundation och en selfielampa har som mål att göra ditt ansikte snyggt och levande.

Smink och kläder för sociala medier

Det är helheten som skapar de bästa korten. Både sminket och kläderna. Men det räcker inte med att bara vara snyggt sminkad och ha bra klädsmak. Dina kort måste handla om något för att det ska bli intressant för andra att följa dig. Du måste ha ett tema och mål med din närvaro på sociala medier, för att nå ut och få många följare i längden.

mts_magxp