Köpa tillbehör till mobilen

Efter att jag har haft min mobil ett tag så tänkte jag att det var dags att köpa lite tillbehör, för att jag gillar teknik helt enkelt. Men det gäller ju att jag har nytta av prylarna också och det är dumt att köpa något som bara kommer att ligga och samla damm.

Jag tänkte först och främst skaffa mig ett snyggt hållbart skal. Detta med tanke på att jag är rätt aktiv på min fritid här på universitet. Så jag började kolla runt på vad det fanns för tillbehör på nätet, dels för att ha lite hum om vad det fanns för utbud, men framför allt till vilka priser.

Wow, det var riktigt kul att surfar runt, för det finns så mycket att välja mellan och då inte bara skal, utan så mycket mera. Men jag började i alla fall titta på skal och jag hade bestämt mig för att det skulle vara ett vattentätt, detta med tanke på det svenska vädret. Det skal jag hittade var verkligen perfekt för mig.

Skalet var inte bara vattentätt utan också stöttåligt, idealisk för mig med tanke dels på mina aktiviteter, men också att jag är rätt klumpig av mig. Dessutom fanns många andra tillbehör till min telefon som fångade mitt intresse.

Det fanns bland annat en adapter som skulle passa mina behov ypperligt. Adaptern funkade nämligen till mina gamla hörlurar och då tillsammans med min telefon också. Ytterligare en fördel är att mobilen kan laddas under tiden som jag sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar via adaptern.

Dessutom är adaptern utrustad med en fjärrkontroll som gör att jag kan styra musiken direkt ifrån den, samt om det skulle ringa, avbryts musiken och jag kan svara på samtalet vilket jag tycker är smart.

Jag får se vad det blir för tillbehör, men det är egentligen mycket jag vill ha. Fast som fattig student funkar inte det riktigt.

mts_magxp