Spara pengar med mobilabonnemang

Att äga en smartphone idag är både lätt och skonsamt för plånboken. Eftersom många företag idag erbjuder kunder olika slags abonnemang vilket gör att kunden kan använda mobilen utan att faktiskt köpa den. Detta innebär ofta att du som konsument ingår avtal med en av flera mobiloperatörer ute i landet där du har en månadsavgift i botten och sedan ett avtalsgrundat abonnemang överenskommet med företaget. I många fall rör det sig om flera hundralappar i månaden som skiljer i pris mellan de olika mobiloperatörerna, så det gäller att välja med omsorg. Beroende på avtalen kan du exempelvis slippa betala månadsavgift och istället bara betala för det du ringer eller också får du betala en fast månadsavgift och surfa, ringa och sms:a så mycket du vill, men till en högre kostnad.

Företagsabonnemang

En del företag väljer att nischa sig mot både privatkunder och företag och en del satsar enbart på en av dem. De operatörer som satsar på mobilabonnemang företag gör upp med kunderna om vilka abonnemang de ska ha samt eventuellt vilka tjänstemobiler de anställda kan få välja mellan. En del av dessa har även egna nät, som möjliggör obegränsat med surfning, sms och samtal för så lite som 249 kr i månaden. Oftast får kunder med bindningstid dessutom mer förmånliga erbjudanden till abonnemangen, såsom rabatterade månadskostnader eller utökad surfdata.

Tellness för företag

Ett av de bolag som sticker ut med en revolutionerande telekomteknik är operatören Tellness. Deras unika koncept går ut på att erbjuda helt digitala mobilabonnemang tilltänkta enbart för företag och hålla kunden helt fri från bindnings- och uppsägningstid. Det går på mindre en minut att ansluta sig och du har full kontroll över din telefoni och slipper pappersarbete och underskrifter eftersom du identifierar dig via BankId. Med förmånliga priser, stabilt nät via Telia, digitala och enkla gränssnitt och transparens – är Tellness en given konkurrent bland övriga telekomoperatörer idag.

Två tunga smartphones 2019

  • Sony Xperia 1: En tungviktare bland smartphones som har tagit emot fina recensioner för sin högpresterande kamera och avlånga skärm. Till det har den bland marknadens bästa högtalare för att ge den ultimata filmupplevelsen som går att få i mobilformat.
  • Huawei Mate 20 Pro: Kinesiska Huawei har 2019 kommit med sitt största flaggskepp hittills med Mate 20 Pro – har du en lur som täcker in alla behov och lite till. Robust, vatten och stöttålig och bästa mobilkameran på marknaden. Den har även en blixtsnabb processor som gör att mobilen klarar av riktigt hög påfrestning. Andra häftiga finesser är Qi-laddning som gör att andra Qi-enheter kan överföra sin laddning till Mate 20 Pro. Dessutom finns stöd för sladdlös laddning. Utöver det kommer den med ett stort batteri som håller extra länge.

Studentrabatt för mobilabonnemang

Via studentkortet som drivs av Sveriges förenade studentkårer kan du som student få extra förmånliga erbjudanden från företag såsom extra mycket surfdata, rabatterade priser, fria samtal och sms. Via deras hemsida hittar du alla deras erbjudanden på mobilabonnemang såväl som andra typer av erbjudanden.

mts_magxp