Från klumpiga telefoner till små datorer

Om det finns en teknisk del av vårt liv som under de senaste tjugo åren har varit en utveckling, så är det mobiltelefonen. För tjugo år sedan kom hoppet från satellittelefonen till mobilen precis, men telefonerna var stora och de kunde bara göra något annat än att ringa på och av.

Tekniken gick emellertid snabbt framåt och redan några år senare kom det mycket mindre telefon som kunde hålla batteriet några dagar vid vanlig användning, en stor skillnad från de första som laddas hela natten för att kunna arbeta i ca 8 timmar.

Därifrån har tekniken gått fort, det är nästan gått snabbare än vi kan hålla med, eftersom mobiltelefonerna idag är små datorer och bara för jämförelse, då finns det mer datorkraft i telefonerna vi använder idag än i datorerna som funderade på vad det skulle landa på månen.

En bra utveckling

Idag finns det nästan inga gränser för vad telefonerna används för, de kan strömma musik, titta på ljudböcker titta på videor, du kan se spelfilen på telefonen eftersom det var en tv.

Mobiltelefonens framtid är väldigt annorlunda beroende på vem du frågar, så telefonerna blir större, minnet kommer att vikas, skärmarna blir så tunna som de är nästan som ett papper, de kan vikas, kramas ihop och matas ut igen.

Det finns någon som tror att mobiltelefonerna kommer att ersätta bärbara datorer, de kommer att vikas, men du kan projicera allting till bord och vägg, då är det ganska lätt att arbeta, en framtid som vi annars bara ser när vi ser ser starwars eller en av de andra futuristiska filmerna.

När du använder mobiltelefonen så mycket är det viktigt att du har rätt mängd mobilskal, för om du inte gör det fungerar telefonen inte optimalt och det kommer att ge dig problem om du använder telefonen mycket.

Det är dock sällan ett problem att få en prenumeration som ger dig precis den mängd du behöver, så ha ett bra samtal med ditt mobilföretag eller försök att fita på platsen där du kan få allt du vill ha, det är där ute och Det finns nästan inga gränser för hur mycket du kan få i din prenumeration.

Det kommer bara att fortsätta

Det spännande med mobiltelefoner är att det bara kommer att fortsätta. De vill ha mer och mer, och nya appar kommer att komma upp när behovet uppstår. Bättre batterier, bättre skärmar och bättre ljud.

Samtidigt kommer det förhoppningsvis också att vara fokus på att vara grönare. Som med allt annat kan en grön konvertering av telefoner göra stor skillnad över hela världen.

Den gröna vågen och vården av världen är inte bara modern, det är nödvändigt. Mobiltelefoner är bland de saker vi alla kan göra gröna på lång sikt, och de företag som kan lyckas med det blir vi mycket mer framgång än de andra. De kommer att ha många kunder och en bra fanbas, och det kan skapa en mindre revolution i denna bransch, eftersom ingen någonsin kan leva utan sin telefon.

mts_magxp